Local

Atenție, cade tencuiala de pe un bloc de pe strada Roman Vodă! Pietonii sunt puși în pericol – FOTO

Publicat: 18 mai 2021
Pe strada Roman Vodă numărul 18, în spatele fostului restaurant Familial, bucăți de tencuială stau să cadă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Iași a anunțat că, pe strada Roman Vodă, o autospecială de intervenție și autoplatfotma de intervenție și salvări de la înălțime au intervenit, pentru degajarea unor elemente de tencuială de la nivelul 6 al unui bloc, cu pericol de cădere pe trotuar.

„Intervenție degajare elemente de tencuială de la nivelul 6 al unui bloc (pericol de cădere pe trotuar) – în municipiul Iași, strada Roman Vodă . Intervin o autospecială de intervenție și autoplatfotma de intervenție și salvări de la înălțime.”, au anunțat reprezentanții I.S.U.J. Iași.

Potrivit ISU maior Namtu, pe strada Roman Vodă numărul 18, în spatele fostului restaurant Familial, bucăți de tencuială stau să cadă. De asemenea, se pare că tencuiala cade de la al nouălea etaj. La fața locului se află un echipaj ISU.

S-a dispus anunțarea tuturor locatarilor pentru scoaterea autoturismelor de lângă bloc.

Articol în curs de actualizare

Comentarii
  • Asociația de proprietari este responsabilă pentru starea clădirii. În România avem legi și tot ce trebuie. Să vezi șoc și groază când vor afla și proprietarii. :)))))))))))))))))

Adauga un comentariu