Magazin

ATENTIE cand platiti cu CARDUL. Un clujean s-a fript. Si tu poti sa patesti la fel

Publicat: 23 oct. 2014

Un barbat din Cluj care si-a facut cumparaturile la un hypermarket a fost victima sistemului de plata cu cardul.

Dupa ce si-a facut cumparaturile, barbatul a vrut sa plateasca la casa cu cardul, dar casierul i-a spus ca tranzactia a esuat si mai trebuie sa incerce o data, scrie stiridecluj.ro.

Citeste si ATENTIE cand platiti cumparaturile cu cardul! Cum pot hackerii sa te lase fara bani

„Pe bonul eliberat de aparatul de plata cu cardul apare mentiunea tranzactie esuata. Imediat, am repetat tranzactia si plata a fost acceptata”, a spus clujeanul.

Citeste si Platesti cu cardul? Trebuie sa citesti asta

Barbatul a spus ca nu s-ar fi prins de faptul ca din contul sau a fost extrasa de doua ori aceeasi suma aferenta cumparaturilor facute, chiar daca una dintre tranzactii apare ca fiind esuata, daca nu avea un sistem de confirmare prin SMS a tranzactiilor facute din contul personal.

Citeste si ATENTIE IESENI. O noua metoda de a plati facturile pentru apa si canalizare

„Am primit primul SMS la ora 10.59 si al doilea la 11.00. Din cont mi-a plecat exact aceeasi suma de bani. Cand am cerut explicatii la hypermarket, personalul a fost amabil si a recunoscut ca a existat o problema si ca in cateva zile imi vor da banii. Au trecut mai bine de o saptamana si nu am primit inca niciun leu in cont desi a fost problema lor tehnica”, mai spune barbatul.

Adauga un comentariu