Eveniment-Social

Atentie, daca mergeti la partia de schi! Exista pericol de accidentare – GALERIE FOTO

Publicat: 04 ian. 2015

Cei care au vrut sa petreaca ultimele zile de vacanta la partia de schi amenajata pe C.A. Rosetti au avut parte de o surpriza neplacuta. Acestia au avut nevoie de abilitati de bun gimnast inainte de a traversa podul de pe raul Cacaina, de la baza partiei de schi, dar si de multi nervi de otel. Asta pentru ca noul podet este un adevarat pericol pentru cei care vor sa il traverseze pentru a ajunge la partia de schi.

Scandurile au fost puse la intamplare una peste alta, multe dintre ele abia mai rezistand sub greutatea saniilor si a celor care trec podul, iar in unele zone, nu exista scanduri deloc. Astfel, unii dintre cei care il traverseaza risca sa cada in paraul Cacaina sau sa se accidenteze daca nu se tin bine de marginile podului. Un iesean care a fost ieri cu copiii la sanius a trimis cateva fotografii cu podul buclucas. Acesta sustine ca unii dintre cei care l-au traversat au fost la un pas de a se accidenta, iar copiii au riscat sa cada in parau, mai ales ca pe pod este si gheata si se aluneca foarte usor.

„Noi am fost pe la pranz la partia de schi si am crezut ca nu e adevarat cand am vazut podul. Totusi, suntem in secolul 21, iar pe acolo trec foarte multi copii cu parintii lor. Mai ales ca ieri a fost duminica si s-a aglomerat la partia de schi. Cu greu am reusit sa trecem cu sania si la plecare am incercat sa mergem pe partea dinspre Copou, la cealalta intrare. Insa nu am putut urca cu sania si a trebuit sa ne intoarcem tot pe podul care reprezinta un adevarat pericol. Sper sa se ia masuri cat mai repede”, a spus ieseanul nemultumit.

Adauga un comentariu