Economic Local

Atentie, fermieri! Termenul limita este 1 iulie pentru depunerea acestor documente

Publicat: 10 mai 2018

Crescatorii de ovine care s-au inscris anul trecut in programul "Lana" au termen de depunere a documentelor justificative vanzarii lanii pana pe data de 1 iulie anul acesta.

Citeste si : Niciun kilogram de lana nu a fost colectat din Iasi

Pana in prezent, niciunul din fermierii inscrisi in program nu a adus documentele la sediul Directiei Judetene pentru Agricultura Iasi pentru a face dovada vanzarii acestor produse.

Anul trecut s-au inscris in program 1.281 de fermieri din judet, ce detin 195.635 de capete, fiind vorba de 90 la suta din numarul total de crescatori de ovine din judet, respectiv 1.684 cu 301.737 de oi.

La nivel national, in Programul de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lânii si-au manifestat intentia de a participa peste 32.000 de beneficiari, cu o cantitate totala estimata de aproximativ 23.000 de tone.

Pentru a beneficia de sprijinul de 1 leu/kg pentru lâna comercializata, trebuie sa aduca documentele justificative de plata precum factura/fila/filele din carnetul de comercializare, din care sa rezulte cantitatea de lâna comercializata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit