Economic Local

Atentie! Furnizarea apei potabile este intrerupta in mai multe zone din Iasi

Publicat: 13 feb. 2019

În scopul montarii unui robinet vana pe o conducta aflata la intersectia strazii Sf. Lazar cu strada Smârdan, joi, 14 februarie 2019, în intervalul orar estimat 09:00 – 18:00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din strazile Sf. Lazar (partial, de la intersectia cu strada Palat la intersectia cu strada Zimbru) si Prof. A. Sesan (partial, de la intersectia cu strada Sf. Lazar pâna la intersectia cu strada Zimbru).

Citeste si: Un muncitor de la ApaVital Iasi a ars in urma unei explozii. Barbatul se afla intr-un canal, unde incerca sa incalzeasca o teava din plastic

Pe strazile Heliade, Barbu Lautaru, Moldovei, Adunati, stradela Adunati, Malu si stradela Smârdan, apa potabila va fi furnizata cu presiune scazuta.

Citeste si: Schimbari in modalitatile de plata a facturilor ApaVital

Totodata, in vederea remedierii unei avarii aparute la o conducta de 150 mm diametru, ApaVital a intrerupt furnizarea apei potabile de miercuri, 13 februarie 2019, pâna la remedierea avariei, catre utilizatorii de pe strazile Eremia Popescu, Misai, Profesor Paul si B-dul Tudor Vladimirescu (partial).

Citeste si: ApaVital demareaza o investitie importanta la statia de pompare din Pacurari

"Pentru a elimina cat mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipa de interventie, aceasta initiind deja executia lucrarilor de reparatii. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969", au declarat reprezentantii ApaVital Iasi.loading...

Adauga un comentariu