Local

Atentie! Grupuri de minori, hoti in autobuze si tramvaie

Publicat: 27 oct. 2016
Miercuri seara, în jurul orelor 18:00, în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun în zona Piata Unirii, Bianca M., studenta in varsta de 21 ani, domiciliata în judetul Vaslui, a fost furata de grup de minori, care i-a sustras din rucsac un portofel ce continea suma de 350 lei si documente personale. Aceasta a sesizat furtul prin Seviciul Unic de Urgente 112, iar politistii locali din cadrul Serviciului 3 Politie Locala, s-au deplasat operativ în zona idicata, ocazie cu care, în mijlocul de transport în care se afla persoana pagubita, au identificat un grup de patru minori, cu vârstele cuprinse între 11 si 13 ani, domiciliati în municipiul Iasi.

„În urma verificarilor efectuate, minorii au precizat ca portofelul a fost sustras de catre numita C. G., domiciliata în municipiul Iasi, persoana care face parte din grupul lor, dar care imediat dupa ce a comis furtul, a parasit autobuzul. Persoanele mentionate au fost conduse la Sectia a III-a Politie, pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Totodata, pe parcursul ultimei luni, politistii locali din subordinea municipalitatii care au actionat în cartierele din municipiul Iasi, au aplicat nu mai putin de 1.903 sanctiuni contraventionale, cu o valoare totala de 364.775 lei. Dintre acestea, 366 de sanctiuni au fost aplicate pentru sanctionarea faptelor de încalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. De asemenea, 559 de persoane au fost sanctionate pentru nerespectarea normelor de curatenie.loading...

Comentarii
 • Hai sa fim seriosi, ca acest grup de etnie „RROMA” ( ca asa cer sa li se spuna fura de foarte mult timp prin mijloacele de transport.
  Chiar eu personal am fotografiat cu telefonul un grup de 5 mici infractoare (de etnie rroma) care erau in statia de tramvai din Piata Unirii si-si cautau victimile care sa fie „usurate” de bani, telefoane s-au alte obiecte de valoare, si le-am atentionat ca le dau pe mana politiei daca nu se linistesc si pleaca acasa.
  Normal ca au devenit foarte agresive si le-am atentionat ca trebuie sa inceteze ce fac.
  Mai grav este ca o masina a politia locale erau la iesirea din pasajul pietonal din partea „Gaeriilor Cupola” cu „4” politisti locali (ca astia asa umbla de parca ia facut masa in masina) dar astia stau la paanda sa prinda soferii care vin cu masinile din zona Cuza Voda pe linia de tramvai ca sa-i amendeze.

  • Sunt camere de vedere in statiile de tramvai, unele mijloce de transport au camere de vederi ce supravegheaza ce se intampla in interiorul mijloacelor de transport si nu se intampla nimic, nimeni nu ia masuri sa nu se mai intample aceste fapte antisociale.
   Ai impresia ca toate aceste camere de luat vederi si sistem de supraveghere a fost platit si cumparat pentru a se lua spaga nu pentru a fi populatia Iasului protejata, si mai are tupeul mafiotul de Nichita sa candideze la Parlamentare spunand ce a facut el pentru Iasi si Ieseni
   Dar nu spune ca a luat si 75% din bani de la unele investitii si daca da exemplul „PALASULUI” ca este facutr pe timpul lui sa spuna populatiei ca i s-a dat NUP nu pentru ca a respectat legea ci pentru ca „procurorul” care l-a anchetat a fost corupt si a tergiversat rezolvarea dosarului si a intrat in „PRESCRPTIE” nu ca Nichita a fost nevinovat

 • Puradeii acestia sunt in fiecare zi prezenți în Piata Unirii în stație, se urcă in tramvai până la Filarmonica si cerșesc sau fura de la cetățenii care plătesc 2 lei pentru fiecare plimbare cu acest tramvai. Nimeni nu ia nicio măsură sa-i alunge de acolo. Apoi tigancile ii așteaptă la întoarcere să le ia banii câștigați. Polițiști nu am văzut în nicio zi în plin centrul Iasiului, în schimb tigancile sunt nelipsite.

 • De furat se fura peste tot in lume, vezi si alte orase europene unde cetateni onesti, cinstiti muncesc pt o bucata de paine.Poti sa faci poze cu telefonul cat poftesti ca nu te ajuta.Nu poti alunga oamenii din strada chiar daca nu iti plac cum arata. Hotul trebuie prins in fapt altfel nu poti demonstra ca fura.Restul sunt povesti si revolta lipsita de o finalitate legala.

 • POATE A-TI AUZIT DE IA ?,NU?DE OPINIA PUBLICA A-TI AUZIT?DACA CETATENII DIN IASI NU VOR LUA ATITUDINE,ATUNCI CINE?DACA CETATENII VAD CA POLITIA ESTE DEPASITA DE SITUATIE,ATUNCI CETATENII I-AU ATITUDINE?NU STATI IN CASA SI SCRIETI PE NET,BAZACONII,APARATIVA SINGURI DACA POLITIA NU O FACE.LUATI ATITUDINE.

Adauga un comentariu