Magazin

Atentie! Iata cum va fura supermarketurile la cantar

Publicat: 06 feb. 2014

O postare recenta pe facebook a unei femei ce-si face cumparaturile la un supermarket cunoscut din Romania e devenit virala!

Clienta a cantarit un ardei si a constatat cu stupoare ca avea 550 de grame! A mers apoi la alta casa unde rezultatul a fost cu totul altul : 282 de grame!

Citeste si Gafa de proportii la Billa! Cat costa o pulpa de om, fara os?

 “In cosul de cumparaturi se gaseau cateva produse (in speta noastra niste masline, un castravete si o bucata ardei verde) care necesitau cantarire. Pentru cei nefamiliarizati cu respectivul market produsele se cantaresc la casa. 

Spre rusinea mea, recunosc, sunt unul dintre clientii neatenti la bon: nu-l studiez dupa, nu-mi pun problema ca cineva inseala pe altcineva, plec de la buna credinta a celuilalt. Ajung in fata vanzatorului, incepe scanarea si cantarirea produselor,  toate bune pana cand, intamplator, in timp ce vanzatorul batea de zor, imi atrage atentia ca ardeiul meu (unul singur) cantarea 550 de grame.

Citeste si PANICA in supermarket. „Nu mai cumparam nimic de aici” – FOTO

Cer sa mai fie cantarit o data: 282 de grame. Solicit o recantarire si a celorlalte doua produse (masline si castravete) de fiecare data aparea altceva, in concluzie cer stornarea tuturor produselor cantarite. Le cantaresc la o a doua casa.

Citeste si Nesimtire a angajatilor de la Billa! Daca nu ai marunt, sunt in stare sa te ia la bataie

Rezultatele: maslinele -care initial aveau 778 de grame-,  cantareau,  de fapt, 262 de grame, castravetele care avea 546 de grame, la cealalta casa cantarea doar 342 de grame, iar ardeiul buclucas de la 550 de grame, coborase la 112 grame”, a scris clienta magazinului pe Facebook.

Sursa: wowbiz.roloading...

Comentarii
Adauga un comentariu