Local

Atenție, ieșeni! Acces restricţionat la Aeroportul Iași. Nimeni nu mai intra fără măsuri de protecţie

Publicat: 29 apr. 2020

Măsură nouă luată de conducerea Aeroportului Internaţional Iaşi în perioada de pandemie. Accesul în terminale nu se va poate face fără măsurile de protecţie. Astfel, pasagerii vor fi nevoiţi să intre doar cu mască de protecţie în terminalele aerogării, decizia fiind deja implementată.

„Vă informăm că accesul în Aeroportul Iaşi este permis numai persoanelor/ pasagerilor care poartă mască de protecţie. Măsura este luată în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare şi are drept scop evitarea răspândirii virusului COVID -19 în rândul persoanelor sănătoase”, au spus cei de la Aeroportul Iaşi.

Astăzi, va decola un nou zbor de la Iaşi către Germania plin cu muncitori sezonieri. Avionul va decola spre Hamburg la ora 10.50. Tot astăzi, este operabilă şi singura cursă de linie rămasă în picioare după emiterea ordonanţelor militare. Cursa Iasi- Billund (Danemarca), operată de Wizz Air, va pleca de la Iaşi la ora 14.15. De la Billund va sosi o aeronavă la ora 19.15. Pasagerii care vin din Danemarca vor intra automat în izolare la domiciliu, țara nordică fiind în zona galbenă a pandemiei de COVID-19.

Adauga un comentariu