Local

Atenţie, ieşeni! Doi tineri aruncă cu gheaţă de la etajul Hotelului Select din Piața Unirii – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 ian. 2022
Incident în municipiul Iași

Atenţie, ieşeni! Astăzi, 27 ianuarie 2022, s-a produs un incident în centrul oraşului Iaşi. Doi tineri, cel mai probabil un cuplu, aflaţi la ultimul etaj al Hotelului Select situat în Piaţa Unirii aruncă cuburi de gheaţă și alte obiecte, în trecători.

Tinerilor li se pare un gest amuzant, cântând și cântece patriotice chiar de la geam. Persoanele care trec prin zonă trebuie să aibă grijă deoarece pot fi răniţi.

Nu se cunoaște cu exactitate, dar tinerii par că ar fi consumat băuturi alcoolice, deoarece printre obiectele aruncate se află și un dop de la o sticlă de vin spumant.

 
Comentarii
 • Întotdeauna banii mulți au luat mințile omului.Un șoc îi aduce la realitate sau pe lumea cealaltă.Rau este că s-au înmulțit descreierat.

 • La asta duce lipsa de ocupație. Ăsta e tineretul ținut în brate și cocoloșit de părinți și nu numai. Transport, internet, tablete, laptopuri moka și multe gratuități pentru „viitorul de aur” al României. Dacă îi iei la bani mărunți nu știu nici să se iscalească. Power bossilor! 😎💪😎💪💪

 • La asta duce lipsa de ocupație. Ăsta e tineretul ținut în brate și cocoloșit de părinți și nu numai. Transport, internet, tablete, laptopuri moka și multe gratuități pentru „viitorul de aur” al României. Dacă îi iei la bani mărunți nu știu nici să se iscalească. Power bossilor!!!

 • Poliția ce face?! Fetițele din poliție cu zeci si zeci de concedii fictive si cu bani primiți de la stat pentru chirii si pt a si cumpăra case, ce fac?! Asta este un adevărat caz pt ele! Sau au dun nou ședință foto în Mall pt Facebook?!

 • O lume minunata in care vom gasi nuuumai cheflii ,drogati,agramati si tiktoci ce-o mai fi si porcaria asta care-i face ‘vedete’

 • va oftikati.. ;)) nui nimik.. ;)) rmaneti oftikati pn muriti fraerilor.. ;)) bravo lor k se distreaza si sai doara in poponeata de ke krede lumea.. ;))

 • Ce-a ajuns centrul istoric al Iasului, boschetari si aurolaci in cladiri si pe strada. Asta e orasul lui Chirica, preocupat doar de spagi de la rechinii imobiliari. Votati-l pe Mihaita !

 • Un caz adevărat
  ianuarie 28, 2022 la 6:10 am
  Poliția ce face?! Fetițele din poliție cu zeci si zeci de concedii fictive si cu bani primiți de la stat pentru chirii si pt a si cumpăra case, ce fac?! Asta este un adevărat caz pt ele! Sau au dun nou ședință foto în Mall pt Facebook?!

  subscriu !

 • Respekt bRAVO lor 1 ka se destereza si ei . cer eti preblama vuastre ? sa lio sogtei la bomberderi sa le ttxi jemkeree

Adauga un comentariu