Actualitate

ATENTIE ieseni! Iata zonele in care gazul va fi intrerupt astazi

Publicat: 05 aug. 2016
1
Incepand cu ora 12:00, alimentarea cu gaze va fi sistata pentru consumatorii de pe strazile Vascauteanu, Aurora, Victor Babes, Macazului, Toma Cozma, Manolescu, Pacurari, Scoalei, Belvedere, Abrahamfi, Pojarniciei, Titu Maiorescu, Aleea Copou, Lt. Ionescu, Turcu, bulevardul Carol (partial), in vederea finalizarii unor lucrari la sistemul de distributie a gazelor naturale. Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil începând cu ora 17:00. 
Vezi si Detalii incredibile. Ce au gasit specialistii chemati sa stabileasca cauzele exploziei din Copou – GALERIE FOTO, VIDEO

Compania E.ON solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

Adauga un comentariu