Eveniment-Social

Atentie, ieseni! Mai puteti depune aceste acte pana la sfarsitul lunii

Publicat: 11 iul. 2019
1

Apicultorii din Iasi mai pot depune la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) cererile si documentele doveditoare pentru Programul National Apicol 2019.

Termenul limita de depunere a documentelor este 1 august, apicultorii avand posibilitatea sa depuna actele la cel mai apropiat centru de sediul social al firmei, de vatra stupinei sau de locul de deplasare in pastoral al stupinei. Pana in prezent au fost depuse 30 de cereri din partea apicultorilor din Iasi.

Vezi si: A luat putina miere de albine si a combinat-o cu aceste ingrediente. Acum acest iesean este platit cu mii de euro de catre amatorii de FITE!

Valoarea sprijinului financiar alocat din bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) este de 33.399,000 lei pentru acest an. Plata sprijinului financiar se va efectua de catre APIA dupa finalizarea tuturor controalelor aferente cererilor de plata depuse pentru Programul National Apicol si dupa centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea încadrarii în plafonul alocat.

Vezi si: Povestea impresionanta a unei tinere din Iasi, bursiera la doctorat! A renuntat la un job bine platit intr-o corporatie din Paris pentru albine! FOTO

Apicultorii pot obtine banii doar daca indeplinesc mai multe reguli. Acestia pot primi ajutorul indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

 

 

 

Adauga un comentariu