Local

ATENTIE IESENI. „Nepoata” Regelui Cioaba a furat bijuteriile unei batrane. O noua inselaciune apare in oras

Publicat: 04 sept. 2014
1
La data de 3 septembrie, la ora 17:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Apel Unic de Urgenta, de Maria R., de 82 de ani, din municipiul Iasi, ca, in in timp ce se afla in fata imobilului unde locuieste, a fost abordata de o femeie necunoscuta, care s-a recomandat ca fiind nepoata Regelui Cioaba si, sub pretextul ca ofera de pomana obiecte din aur in memoria acestuia, i-a inlocuit cerceii din urechi si inelul de la mana, ambele confectionate din aur, cu alte obiecte similare confectionate dintr-un metal de culoare galbena, provocandu-i un prejudiciu de 580 lei.
In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, iar cercetarile continua in vederea identificarii autorului si recuperarii prejudiciului cauzat. Politistii recomanda persoanelor, si in special femeilor si varstnicilor sa nu primeasca astfel de „cadouri” de la necunoscuti si sa nu le ofere acestora posibilitatea inlocuirii bijuteriilor pe care le poarta cu altele fara valoare.
Comentarii
  • mueeeeeeeee multa regelui bara-gla-dini-lor tiga-nesti, nepoatei si la toate jegu-rile de tig-ani! s-a li se faca desinfexia cu nepal si asa va scapa rominia si europa de asemena je-gosi!

Adauga un comentariu