Local

ATENTIE IESENI! Zece de masini sparte de hoti. Acum vor ajunge dupa gratii

Publicat: 21 nov. 2014
1
In perioada 3 septembrie – 19 noiembrie, politistii ieseni au fost sesizati ca in municipiu au fost sustrase bunuri din mai multe autoturisme, parcate in diferite zone. Politistii au efectuat verificari si investigatii, iar in noaptea de 19 spre 20 noiembrie au depistat si dus la politie doua persoane banuite de comiterea acestor fapte. Este vorba despre Petru O., de 31 de ani, si Petronel C., de 19 ani, ambii din municipiu, care, la ora 1:40, se deplasau dinspre comuna Miroslava, spre Iasi.
In urma cercetarii s-a stabilit faptul ca in noaptea de 19 spre 20, in jurul orei 24:00, cei doi, prin efractie, ar fi patruns intr-un magazin din comuna Miroslava, de unde ar fi sustras produse alimentare si nealimentare in valoare de 1.500 de lei, bunuri pe care le-ar fi depozitat intr-o locuinta din comuna mentionata. De asemenea, s-a mai stabilit faptul ca cei doi sunt banuiti de comiterea a 10  infractiuni de furt prin spargerea geamului de la autoturisme, fapte comise pe raza municipiului Iasi, cat si pe raza comunei  Miroslava.
Pana in prezent a fost recuperat in totalitate prejudiciul in cazul furtului din magazin, comis in noaptea de 19 spre 20 noiembrie, dar si bunuri sustrase din cele zece autoturisme. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectilor. In baza probatoriului administrat, cele doua persoane au fost retinute pe baza de ordonanta si introduse in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, acestia fiind acuzati pentru furt calificat. Astazi vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale.Adauga un comentariu