Local

Atentie! Modificari in mersul trenurilor din Iasi

Publicat: 29 dec. 2014

Iesenii care vor sa circule in aceasta perioada cu trenul sunt atentionati cu privire la cateva modificari din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Reprezentantii CFR Calatori Iasi sustin ca in cursul zilei de astazi nu vor circula trenul 1863 Iasi-Galati, care pleaca din Iasi de la ora 07:55 si trenul 1865 care se intoarce la Galati la Iasi, cu plecare la ora 06:00. Alte modificari in mersul trenurilor din Moldova sau catre alte judete din tara nu au aparut in acest zile, iar reprezentantii CFR Calatori sustin ca se lucreaza la eliberarea garniturilor in zonele unde viscolul este puternic. Cele mai mari probleme au fost la Faurei, Galati, unde angajatii CFR au reusit cu greu sa curete macazurile si sa circule din nou trenurile.

„Colegii de la Faurei au avut probleme insa la noi in Moldova. Ieri nu au circulat trenurile 1866 Galati-Iasi, cu plecare din Galati la ora 16:40 si sosire la Iasi la ora 21:23, dar si trenul 1865 cu plecare din Iasi la 18:30 si sosire la Galati la ora 22:58, perechile celor care nu circula astazi. Calatorii care au cumparat deja bilete pentru aceste trasee vor primi banii inapoi. S-au vandut putine bilete pe rute lungi in aceasta perioada”, a declarat Iordan Vintila, directorul CFR Calatori Iasi.loading...

Comentarii
  • sunt trenuri c-a ice”mihai eminescu” sau ”sageata albastra” spre bucureshti care nu mai sunt folosite,din ce am auzit,shi mai vor sa shi desfiintzeze 3000 km de cale ferata [care cere timp],lucru pe care polonezii l-au desfiintzat in 40 de ani.

Adauga un comentariu