Economic Local

Atentie! Nu consumati apa din retea pe timpul spalarii conductelor

Publicat: 20 aug. 2019

Pana la sfarsitul lunii august au loc mai multe lucrari de igienizare a retelei de distributie a apei, motiv pentru care furnizarea va fi oprita. Astfel, in perioada 21 – 30 august, în comuna Probota vor fi efectuate operatiuni de spalare a tronsoanelor de conducte aferente retelelor de distributie a apei potabile.

Vezi si: Apavital cumpara echipamente pentru tratarea apei potabile

Din acest motiv, în perioada mentionata, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomanda utilizatorilor din localitatile Probota, Perieni si Balteni, comuna Probota, sa nu utilizeze apa furnizata pentru consum casnic, la functionarea masinilor de spalat sau a centralelor termice de încalzire.

Tot pana pe data de 30 august, în comuna Tiganasi vor fi efectuate operatiuni de spalare a tronsoanelor de conducte aferente retelelor de distributie a apei potabile. Din acest motiv, în perioada mentionata, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomanda utilizatorilor din localitatile Tiganasi, Cârniceni si Mihail Kogalniceanu sa nu utilizeze apa furnizata pentru consum casnic, la functionarea masinilor de spalat sau a centralelor termice de încalzire.

Vezi si: Intalnire intre conducerea ApaVital si operatorii de apa-canal din Republica Moldova

De asemenea, pana pe data de 23 august, în localitatile Trifesti, Zaboloteni, Hermeziu si Vladomira din comuna Trifesti vor fi efectuate operatiuni de spalare a tronsoanelor de conducte aferente retelelor de distributie a apei potabile.

Vezi si: Modificari in modalitatile de plata a facturilor ApaVital Iasi

Din acest motiv, în perioada mentionata, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomanda utilizatorilor din aceste localitati sa nu utilizeze apa furnizata pentru consum casnic, la functionarea masinilor de spalat sau a centralelor termice de încalzire, din cauza turbiditatii acesteia.

La reluarea alimentarii cu apa, pâna la amorsarea sistemului, exista posibilitatea sa apara goluri de aer.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit