Info Turism

Atentie. O noua metoda de talharire face ravagii in Bulgaria

Publicat: 27 iul. 2018
9

Turistii care viziteaza Bulgaria sunt avertizati ca o noua metoda de talharire face ravagii. Este intalnita, cu predilectie, in statiunile de pe litoral, frecventate de turisti englezi, insa ii pot pica victima orice amatori de senzatii tari.

Este vorba de femei foarte tinere, unele posibil minore, care-i momesc pe barbati si ii duc pe plaje izolate, unde sunt batuti si jefuiti, relateaza The Sun.

Victimele predilecte sunt turisti britanici suficient de beti incat sa nu se mai tina bine pe picioare si sa refuze promisiunea unei partide de sex. Odata ce ajunge pe "plaja deliciilor", turistul este atacat de un grup de barbati care-l ataca si il jefuiesc.

In avertismentele publicate de cateva site-uri cunoscute de turism, oamenii sunt sfatuiti sa nu intre in vorba cu tinere care par suspect de insistente si sa aiba grija in compania cui beau.

Potrivit jurnalistilor britanici, tinerele ispite ar fi prostituate aflate sub controlul interlopilor locali din Bulgaria sau al patronilor de baruri care ar avea legaturi cu mafia bulgara.

Adauga un comentariu