Boli si tratamente

ATENTIE! Obiceiuri zilnice aparent banale care duc la CANCER!

Publicat: 12 nov. 2014
Dormiti langa telefonul mobil
Efectele negative ale dormitului langa un telefon mobil a fost o chestiune de dezbatere in ultimii ani. Mai multe anchete au ajuns la concluzia ca acest obicei poate fi foarte daunator pentru sanatate, deoarece radiatia emisa de catre mobil poate promova aparitia cancerului de san si tumorile cerebrale. Prin urmare, va rugam sa pastrati visele dvs departe de acest aparat!
 
Beti bauturi dulci
Zaharul este un mare aliat pentru proliferarea cancerului. Deci, incercati sa evitati consumul de bauturi racoritoare si ceaiul cu adaos de zahar.
 
Consumul de alimente procesate
Alimentele procesate, care sunt tratate cu substante chimice, contin de obicei cantitati mari de conservanti. Acestea nu sunt bune, mai ales atunci cand incercati sa stati departe de cancer. Prin urmare, alegeti alimentele cultivate in mod natural.
Acestea sunt obiceiurile inofensive care cauzeaza cancer. Asa ca dati-le deoparte din viata dvs: faceti activitate fizica, odihniti-va pe timp de noapte, stand departe de celular si hraniti-va sanatos.
Stati mult timp asezat
Poate nu va asteptati la acest lucru. Ei bine, da: un studiu facut de Institutul American pentru Cancer Research a aratat ca persoanele care petrec stand toata ziua au un risc mai mare ca organele interne ale abdomenului inferior sa se umfle si sa devina victime ale cancerului. Pe de alta parte, lipsa de activitate fizica creste sansele de a dezvolta cancer endometrial si de colon.
 
Utilizarea de pudra talc
Exista unele femei care, de obicei, aplica pudra talc in zona genitala. Daca sunteti una dintre ele, va sugeram sa nu mai faceti asta. O cercetare realizata in 2010 a aratat ca pudra talc aplicata pe zona genitala face ca o persoana sa fie mult mai vulnerabila la cancerul ovarian.
 
Lucrul pe timp de noapte

Lucrul pe timp de noapte le face pe femei sa aibe riscul de a dezvolta cancer de san. Acest lucru a fost prezentat un studiu realizat de 2000 de femei. S-a constatat ca acest fapt prin lipsa de melatonina, modifica ciclul somnului si explicat lipsa de vitamina D. loading...

Adauga un comentariu