Local

Atentie pe unde circulati! Strazile cu sens unic incurca soferii

Publicat: 19 iun. 2014
1

Tot mai multi conducatori auto sunt amendati pentru ca nu respecta semnificatia indicatorului rutier „Accesul interzis” care este amplasat pe mai multe strazi din centrul orasului. Sanctionarea soferilor vine mai ales din cauza neatentiei atunci cand circula pe strazile inguste cu sens unic.

„Numitul C. M., de 38 de ani, domiciliat în municipiul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 170 lei si doua puncte penalizare conform OUG numarul 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice, deoarece a condus autoturismul pe strada Cuza Voda, fara a respecta semnificatia indicatorului rutier «Accesul interzis»”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

De asemenea, pe parcursul zilei de 18 iunie, politistii locali au aplicat 105 sanctiuni contraventionale în valoare de 12.200 lei.

Citeste si: Politist local din Iasi batut cand facea piata cu parintii

Citeste si: Peste 6.000 de semnaturi stranse pentru replantarea teilor pe Stefan cel Mare

Comentarii
  • d-lor de la politia locala! sunt sute de astfel de soferi care circula pe acel tronson!va puteti face planul numai acolo intr-o saptamina
    urmariti-i si pe cei care parcheaza in curtea interioara 8-12 si care nu sunt locatari sau proprietari acolo…ve-ti avea o surpriza!

  • unde s-a vazut conducator auto in Iasi sa respecte regulile? pe N. Iorga s-au pus si popice ca sa nu se mai faca stanga pe stradute si ce sa vezi? sunt zeci de soferi care intorc dupa popice desi la cateva zeci de metri este rondul de la gara internationala…. vreti sa vedeti soferi pe strazio cu accesul interzis sau pe contrasens? mergeti la manastirea Golia sa vedeti macar o masina la 5.minute… etc… in trafic e un mare haos dar cu toate astea noi ii vedem doar pe taximetristi… noi restul „avem dreptul”

Adauga un comentariu