Eveniment-Social

Atentie! Primaria controleaza curtile iesenilor

Publicat: 11 mart. 2011
1

Reprezentantii primariei vor porni un amplu control prin curtile iesenilor pentru a vedea daca patrupedele de paza (cainii – n.r.) au carnet de sanatate sau daca sunt vaccinate. Controlul va fi realizat de agentii Politiei Locale, impreuna cu personalul specializat din cadrul Salubris SA. Deocamdata, iesenii vor fi somati daca nu au acte doveditoare, urmand ca in a doua faza sa fie aplicate amenzi, care pot ajunge si la 1.500 lei. „De saptamana viitoare incepem aceasta actiune. Vor fi verificate toate gospodariile de pe raza municipiului. Speram ca acest control sa fie finalizat in cursul unei saptamani. Cainii din curtile iesenilor trebuie sa aiba vaccinul facut si carnet de sanatate. In caz contrar, se aplica amenzi in baza Hotararii de Consiliu Local numarul 173 din 2005. Deocamdata mergem pe somatii. In cazul in care proprietarii nu se conformeaza, vom aplica amenzi„, a declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Comentarii
  • Foarte bine,cine iubeste animalele sa le si ingrijeasca,iar cei fara stapan sa fie eutanasiati urgent,numai asa vom avea curatenie in oras.Cred ca un referendum local pe aceasta tema ar fi foarte binevenit. Cei de la asociatiile de protectie ale animalelor sa se duca in Holboca -Dancu,si sa intervina in eradicarera rabiei, nu sa vorbeasca numai prostii pe media.

  • ok,sint deacord,dar strazile si satele din judet sint pline de catei comunitari acestia au carnete de sanatate,sint vaccinati???,primaria ar trebui sa se autoamendeze si sa vada mai intai ce are in curtea sa mai intai si dupa aceia sa se uite si in curtea oamenilor.

  • sa vina unul cu hotarare de la primarie , egal cu zero . sta la poarta mult si bine . In ce caz se poate intra intr-o proprietate particulara ?? tu vin-o cu HCLM si eu te asigur ca nu ai ce sa imi faci .
    Mai degraba ar pune locala sa ia cainii de pe stazi si sa-i duca la niki acasa .

  • asta-i faina politai comunitari sa prinda caini comunitari…da tot degeaba ca nare unde sa-i duce. deciu nu zero pentru catei. apoi cainii comunitari ii musca pe politaii comunitari, deciu doi zero pentru catei.deciu cine e cei mai tari comunitari politai sau caini?

Adauga un comentariu