Economic Local

Atentie! Probleme in furnizarea apei potabile, din cauza lucrarilor de igienizare

Publicat: 13 mai 2019
1

In aceasta perioada au loc operatiuni de igienizare si spalare a retelei de distributie a apei. Astfel, in perioada 14 – 17 mai 2019 (inclusiv), în localitatea Iazu Nou din comuna Sipote vor fi efectuate operatiuni de spalare a tronsoanelor de conducte aferente retelelor de distributie a apei potabile. Din acest motiv, în perioada mentionata, în intervalele orare estimate 08:00 – 20:00, se recomanda utilizatorilor din localitatea Iazu Nou sa nu utilizeze apa furnizata pentru consum casnic la functionarea masinilor de spalat sau a centralelor termice de încalzire.

Vezi si: Apavital vrea sa repare strazile pe care le-a spart in municipiul Iasi

Totodata, in scopul igienizarii rezervorului de apa Fântânele, de 300 mc capacitate, de marti, 14 mai 2019, ora 07:00, pâna joi, 16 mai 2019, ora estimata 21:00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din localitatea Fântânele, comuna Fântânele.

Mai mult, in vederea remedierii unei avarii aparute la o conducta, ApaVital se afla în situatia de a nu furniza apa potabila pâna marti, 14 mai 2019, în jurul orei 13:00, catre utilizatorii din localitatile Probota si Trifesti.

Vezi si: Apavital cumpara echipamente pentru tratarea apei potabile

"In vederea evitarii eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi recomanda utilizatorilor afectati sa-si creeze rezerve de apa potabila pentru intervalul de timp alocat operatiunilor de spalare a conductelor. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, utilizatorii pot suna la numarul de telefon 0232.969", au declarat reprezentantii ApaVital Iasi.

Adauga un comentariu