Eveniment-Social

Atentie, profesori ieseni! Iata cand puteti obtine un post de angajare pe perioada determinata

Publicat: 14 aug. 2016
1
Pana la finalul acestei luni, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi deruleaza etapa pentru angajare pe perioada determinata, programata în perioada 26-29 august 2016. Pe de alta parte, emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post sau catedra sunt programate a se finaliza tot pe 29 august.

Citeste si: Detalii complete despre examenul de Titularizare la Iasi

De precizat ca, la examenul de Titularizare 2016, organizat la nivelul intregului judet Iasi, au fost corectate 996 de lucrari scrise care au fost trimise spre evaluare. Dintre acestea, note de promovare (de peste cinci – n.r.) au fost 82.28 la suta. Pe de alta parte, per total, in mediul urban au fost publicate 106 posturi titularizabile, din care, s-au ocupat pana acum 60.

Citeste si : Noi detalii despre examenul de Titularizare de anul acesta

In mediul rural au fost publicate 84 posturi titularizabile, din care, s-au ocupat 69. Posturile nerepartizate au fost 61, atat in rural, cat si in urban. Acestea vor fi transformate in posturi cu contract pe perioada determinata si vor fi accesibile in cadrul sedintelor publice urmatoare, incepand cu ziua de 19 august, inclusiv pentru candidatii care au obtinut note peste 5.00.

Adauga un comentariu