Economic Local

Atentie! Schimbari in abonamentele si biletele Companiei de Transport Public Iasi

Publicat: 31 ian. 2019
1

De vineri, 1 februarie 2019, se vor produce o serie de schimbari în procesul de eliberare a abonamentelor de transport local, asta in cazul studentilor Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi. Astfel, pretul unui abonament valabil 30 de zile pentru zonele 1 si 2 va scadea de la 10 lei la 6 lei, diferenta de pret fiind suportata de TUIASI.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

Totodata, studentii cu vârsta peste 26 de ani nu îsi vor mai putea procura abonamente reduse la pretul de 40 de lei, acestia vor trebui sa plateasca tariful întreg de 80 de lei – conform adresei nr. 1143/21.01.2019 emisa de Compania de Transport Public Iasi.

De precizat si faptul ca se va închide Casieria de eliberare a abonamentelor CTP de la parterul caminului T19, întrucât studentii TUIASI îsi pot procura abonamente prin aplicatia "24pay" la pretul de 6 lei pe baza cardului ElStudIS eliberat de secretariatul facultatii si care va fi valabil pe toata perioada studentiei.

Citeste si: Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

Studentii care nu vor dori sa utilizeze aplicatia "24pay" si vor dori sa-si achizitioneze abonamentul prin vechea metoda, abonament în format tip "carton", îsi vor putea procura abonamentul de la Toneta CTP, din fata caminului T17, pe baza unei adeverinte emisa de secretariatul facultatii prin care se atesta faptul ca sunt încadrati la "buget" si au sub 26 de ani.

Citeste si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

"Studentii orfani sau proveniti de la casele de copii care nu vor dori sa utilizeze aplicatia «24pay» si vor dori sa-si achizitioneze abonamentul prin vechea metoda, abonament în format tip carton, îsi vor putea procura abonamentul de la sediul central al C.T.P., situat pe str. Silvestru, nr. 5, pe baza unei adeverinte emisa de secretariatul facultatii prin care se atesta faptul ca sunt studenti orfani sau proveniti de la casele de copii, sunt încadrati la buget si au sub 26 de ani", au explicat oficialii CTP Iasi.

Adauga un comentariu