Local

Atentie! Se anunta controale grele in trafic! – FOTO

Publicat: 15 mai 2019

În aceasta saptamâna, conform Planului de Operatiuni al Organizatiei Politiilor Rutiere din Europa, Politia Româna desfasoara actiunea TRUCK&BUS, pentru verificarea activitatilor de transport public de persoane si marfuri.

Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române coordoneaza, la nivel national, o actiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectarii normelor rutiere de catre conducatorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane si transportului de marfa.

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Astfel, în cadrul actiunii, politistii ieseni vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri si pe cele destinate transportului de marfa, cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone. Activitatile de control se desfasoara simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operatiuni al Organizatiei Politiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Adauga un comentariu