Actualitate

Atentie, se intrerupe apa potabila in mai multe zone din Iasi

Publicat: 14 nov. 2015
1
In vederea realizarii unor lucrari de separare a consumurilor de apa în zona strazii Conductelor din municipiul Iasi, marti 17 noiembrie, în intervalul orar estimat 09.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din strazile Conductelor, Profesor Paul si Eremia Popescu.
De asmenea, pentru efectuarea unor lucrari la rezervorul de apa Holboca, luni 16 noiembrie, în intervalul orar 09.00 – 18.00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre utilizatorii din Calea Cristesti, localitatile Dancu si Holboca, comuna Holboca
Totodata, in vederea efectuarii lucrarilor de igienizare a retelei de distributie a apei din comuna Probota, de luni 16 noiembrie ora 07.00, pana miercuri 18 noiembrie, ora estimata 12.00, furnizarea apei potabile va fi întrerupta catre un numar de 152 de utilizatori din comuna Probota. 
Pentru executia unor camine de vane în cartierul Zecime din localitatea Podu Iloaiei, de vineri 13 noiembrie, furnizarea apei potabile a fost întrerupta catre utilizatorii din localitatile Podu Iloaiei, Scobîlteni, Henci si Budai. „In vederea evitarii efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iasi roaga consumatorii afectati sa-si creeze rezerve de apa pentru perioada de întrerupere. Pentru informatii suplimentare sau alte sesizari, clientii pot suna la numarul de telefon 0232.969”, au declarat oficialii ApaVital Iasi.
Adauga un comentariu