Actualitate

Atentie! Se intrerupe furnizarea de gaz metan in Iasi!

Publicat: 14 aug. 2012
1
O mare parte dintre ieseni nu beneficiaza astazi de furnizarea gazului metan in intervalul orar 10:00 – 14:00. Este vorba despre cetatenii care locuiesc pe strazile Butnari, Atelierului, Vladiceni, Islaz, Zidari, Bucium si O. Teodoreanu. Sistarea acestor servicii se impune ca urmare a unei interventii a companiei E-ON Gaz care va cupla o noua statie de reglare de sector la sistemul de distributie a gazelor naturale din Iasi
„In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E-ON Gaz Distributie la numarul de telefon: 0800.800.928”, comunica oficialii E-ON.
Comentarii
  • Acum sunt intr-o alta tara si nu imi mai doresc reantoarcerea, caci vad cum oameni care se vor normali la cap cum este aceasta panorama (Traian Basescu), acest diavol chel, prost si mizer, isi bate joc de voi, iar voua romanilor chiar va place ca el sa isi bata joc de voi. Ce fel de oameni sunteti voi romanilor (eu nu mai sunt roman), cand un ticalos urat si prost va terfeleste mai rau decat o prostituata de pe centura, caci si prostituata are un drept si este platita dupa sex, pe voi va face in toate felrile si nici nu va plateste, va mai si bate, va mai si inchide in puscarii, va taie din banii vostrii, va alunga de la doctor si va ia bucata de paine, mamaliga din fata voastra si a copiilor vostri, iar voi il pupati in cur intr-o veselie, de imi faceti o scarba, pe care nici nu pot sa o descriu. Pacat de cei care sunt cu adevarat romani si vietuiesc pe langa voi cei ticalosi, pupincuristi de Ceausescu, Iliescu, Constantinescu, Basescu, etc., care se vor sfarsi intr-o tara de rahat cu oameni de rahat peste care vor ara cu siguranta ungurii, rusii, bulgarii, de nu va ramane din DACIA decat Moldova lui Stefan cel Mare si asta datorita basarabenilor. Pentru nebunul de Basescu va indic sa cititi “Blestemele” lui Tudor Arghezi in fiecare Duminica si maine de Sfanta Maria, sa ii doriti prin vointa Dumnezeului tot ce blestema marele poet, iar ca PS, luati “Psihologia poporului roman” scrisa de cel mai mare psiholog, Constantin Radulescu Motru, care a trait pana la comunisti si a aratat profesionist cine sunteti cei dintre Carpati si Mare, ca eu nu am de a fece cu voi decat limba moldoveneasca (mama era din Moldova) caci coloana mea vertebrala vine de la greci prin tata. PUNCTUM.

Adauga un comentariu