Eveniment-Social

Atentie, se ridica toate masinile abandonate!

Publicat: 03 oct. 2012
1

Autoturismele abandonate pe spatiul public ajung in numar din ce in ce mai mare la cimitirul de masini. In luna septembrie, angajatii Serviciului Siguranta Circulatiei au ridicat peste 20 de autoturisme abandonate pe arterele de circulatie intens circulate, intersectii ori in parcari pentru ca ingreunau traficul rutier sau ocupau in mod nejustificat un loc de parcare. Dintre acestea, cele mai multe au fost gasite in cartierele Nicolina, Tatarasi, Alexandru cel Bun si Pacurari. De asemenea, tot luna trecuta, peste 70 de proprietari de astfel de autoturisme, au fost somati sa elibereze domeniului public cat mai repede cu putinta.

„Mentionam faptul ca in caz de neconformare se va dispune mutarea lor in parcul auto ce apartine S.C. Servicii Publice S.A”, a declarat Nicoleta Deciu, purtator de cuvant Politia Locala Iasi. In perioada urmatoare, angajatii Serviciului Siguranta Circulatiei vor demara noi actiuni de sanctionare a proprietarilor de autovehicule expuse spre vanzare pe domeniul public.
Comentarii
  • pe strada soseaua nationala patruzeci si doi vizavi de depoul cfr cum te duci spre fosta tigarete sunt vreo zece idioti care isi parcheaza masinile de-a latul trotuarului fortand pietonii sa mearga pe strada printre masini -militia locala nu face nika ,primarul nika ,i-au bani de pomana ..

    • in nicolina *,str.orientului nr 35 in fata blocului *2* sc d este o dacie veche si rablagita pe care proprietarul nu o mai foloseste,domnule nichita v-am fi recunoscatori daca a-ti ridica-o,ocupa si loc de parcare

Adauga un comentariu