Actualitate

ATENTIE! Semafoarele nu functioneaza in Tudor, soferii circula la „mica intelegere”

Publicat: 03 feb. 2016

In aceasta dimineata, toate semafoarele din Tudor Vladimirescu au incetat sa mai functioneze, astfel ca soferii sunt nevoiti sa se descurce in intersectie. Din fericire, traficul rutier in zona nu se desfasoara cu dificultate in aceste momente, intrucat soferii, pe langa respectarea semnificatiilor indicatoarelor rutiere din zona, circula la „mica intelegere”. In plus, in Tudor nu sunt foarte multe masini la aceasta ora.

Vezi si EXCLUSIV. Accident spectaculos in intersectia Cotnari – FOTO loading...

Comentarii
  • CER SCUZE PENTRU POLITISTII LOCALI CARE STAU CA NISTE …………. IN INTERSECTII FARA A AVEA DE PARTEA LOR LEGEA SI NICI PE Chirica MARELE VICE PRIMAR CU ATRIBUTII DE PRIMAR,VOM MAI VEDEA,acuma infotraficul este un mare fiasco,stiia si chirica de aceste furturi, doar era vice ,nu?puteti sa mai angajati 200 de politisti locali pentru rutiera tot nu va merge.

  • Invit conducerea RATC sa analizeze incidentul de azi de la ora 15 aprox.pe traseul tramvaiului 1,cand s-a dat in tramvai cu spray paralizant si vatmanul a refuzat sa dechisa usile pentru evacuarea calatorilor. Erau copii,batrani si lume multa in tramvai si am imprresia ca sprayul a fost dat de controlori. E bine sa analizati asta.e deja penal.

Adauga un comentariu