Actualitate

ATENTIE SOFERI. Ampla actiune rutiera a politistilor ieseni pe Europeana – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 05 ian. 2014
Soferii sunt sfatuiti sa circule cu prudenta, intrucat politistii de la Biroul Rutier actioneaza astazi, incepand cu ora 15:00, pe Drumul European 583. Oamenii legii vor sa previna accidentele rutiere si sa ii sanctioneze pe conducatorii auto care nu respecta regulile de circulatie. Politistii rutieri au actionat si zilele trecute, cand au aplicat 700 de sanctiuni si au deschis patru dosare penale.Comentarii
  • Sunt spagari pentu ca le dai tu spaga. De de le dai? De ce nu respecti legea? Sau daca nu o respecti, de ce nu platesti amenda?Sunta platiti din banii nostri ca sa vegheze la respectarea legii. Daca n-ar fi de-al de tine nu ar fi nevoie de Politie.

 • As recomanda sa construiti drumuri in primul rand. (Prin drumuri ma refer la autostrazi)

  De ce mergem cu viteza? un drum bucuresti-iasi de 400 km sa il faci in 6-8 ore in regim legal de viteza este indamisibil.

  Voi nu preveniti nici un accident, voi stati pentru a afce norma de amenzi.

  Amendati smecherii care merg cu 180 km/h ca aia produc accidente.

  Aveti grija si de bosorogii care merg cu 30 km/h fara motiv intemeiat si din cauza carora trebuie sa facem depasiri sau alte manevre.

 • circul de ani buni in toata europa, mai mare tampenie ca pe ruta iasi-tg frumos nu exista si daca stau zilnic 2-3 masini de politie, nu s-au mai intamplat accidente? da norma la amenzi trebuie indeplinita ca altfel nu sunt bani pentru smecherii de la buget, f.u.t.u.-le muma-n cur.

Adauga un comentariu