Actualitate

ATENTIE SOFERI. Anunt de ultima ora facut de Compania Nationala de Autostrazi

Publicat: 29 ian. 2014
1

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale ca, incepând cu ora 6:30, din cauza viscolului și a vizibilitații extrem de reduse, circulatia a fost inchisa pe drumul național DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333. Reprezentantii CNADNR precizeaza ca masura a fost luata la inițiativa Poliției Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor și ca deschiderea circulatiei va fi anunțata in timp util.

Citeste si PROGNOZA METEO pe trei zile. Viscolul vine cu GER aprig

„Rugam participanții la trafic sa respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutiera. CNADNR recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa).

De asemenea, rugam participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din România SA – www.cnadnr.ro, Situatia Drumurilor Nationale, cât si de la Dispeceratele DRDP Bucuresti, la numarul 021-318.66.97, DRDP Craiova la numarul 0251-408.700 si la DRDP Timisoara la numarul 0256-246.620″, spun reprezentantii CNADNR.

Adauga un comentariu