Local

Atentie, soferi! Restrictii de circulatie pe o strada din Copou

Publicat: 17 iul. 2019

Angajatii Citadin SA au trecut in aceasta perioada la o noua serie de reparatii pe o strada circulata din zona Copou. Astfel, de ieri, 17 iulie, pâna vineri, 19 iulie, între orele 8:00 si 18:00, echipele Citadin SA vor face reparatii, în functie de conditiile meteorologice, pe strada Oastei, între strazile Codrescu si Sararie.

În perioada mentionata, traficul rutier pe acest tronson va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele adiacente. În timpul lucrarilor, pe strada respectiva va fi asigurat accesul masinilor de interventie ale Ambulantei, Politiei, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

În cursul zilei de ieri, 17 iulie, echipele Citadin SA au facut reparatii cu asfalt si pe strada Cerna, nr. 13 (parcare), strada Costache Negri (parcare), strada Stramosilor, cartierul Ciurchi, cartierul Mircea cel Batrân, strada Padurii, bulevardul Tudor Vladimirescu si strada Libertatii, ridicari de capace de canalizare la cota pe strada Prof. Inculet si desfaceri si montaj de borduri pe strada Otilia Cazimir, iar în cursul acestei nopti vor face marcaje transversale pe strada Toma Cozma, strada Munteni, strada Petru Movila si strada Saulescu.

In oras vor avea loc si alte lucrari de acest gen. Pâna sâmbata, 20 iulie, între orele 8:00 si 18:00, echipele Citadin SA vor face reparatii, în functie de conditiile meteorologice, la carosabilul de pe strada Costache Negri nr. 35 – 43, în spatele blocurilor.

Vezi si: Mare atentie! Restrictii pe mai multe strazi din Iasi! Iesenii trebuie sa ocoleasca aceste zone in urmatoarele zile

Tot pâna sâmbata, 20 iulie, echipele municipalitatii vor lucra si pe strada Miron Barnovski si strada Otilia Cazimir, pâna la intersectia cu strada Zmeu. În perioada mentionata, traficul rutier pe aceste strazi va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele adiacente. În timpul lucrarilor, pe strazile respective va fi asigurat accesul masinilor de interventie ale Ambulantei, Politiei, Jandarmeriei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
 loading...

Adauga un comentariu