Actualitate

ATENTIE SOFERI. Se ridica masini in fata la Teatrul National

Publicat: 20 ian. 2014
1

La aceasta ora, un echipaj al Servicii Publice SA ridica autoturismele parcate neregulamentar langa parcul de la Teatrul National „Vasile Alecsandri” (TNI) Iasi. De asemenea, un echipaj al Politiei Locale se afla la intersectia dintre strazile I.C. Bratianu si Agatha Barsescu, pentru a dirija traficul ce se desfasoara cu dificultate din cauza platformei de la Servicii Publice, care ridica autovehiculele.
Citeste si ATENTIE SOFERI. Se ridica masini de pe strada IC Bratianu – FOTO 

Comentarii
  • O afacere cu dedicatie. Pe spagi uriase.De ce sunteti baa, abonati la Teatru National? In CUG nu se parcheaza pe trecerea de pietoni ? La coltul starzii si nu ai vizibilitate pentru viraj?? Sau in Pacurari ? Sau tatarasi ??? Leprelor, aveti plan zilnic si e mai usor in centru, decat sa strabati tot orasul !

  • Meliţia locală în acţiune…Ăsta e rostul lor în Iaşi…De aceea s-a înființat miliţia locală…gardienii publici nu aveau cui să dea amenzi…Dacă era de vreun scandal ,ceva,se ascundeau de frică…Acum,mârlanii,navetiştii,țăranii,merg cu maşini noi şi te pândesc…rutierii lu’ peşte!Să vă piş în freză,ţărani obosiți!Strângeţi bani pentru Zaharia şi nichita cu gaşca lui…Asta e meliţia locală…Nişte ţărani care strîng bani pentru şmecheri..Rapeni…

  • respectati indicatoarele rutiere si nu are nimeni nimic cu voi cand mergeti in alte tari va uitati de 2 ori unde parcati de frica amenzilor legiuitorul este prea bland sa se aplice legea drastic numai asa vom invata sa ne respectam .Toate tarile se confrunta cu lipsa spatiilor de parcare dar ei au invatat ca nu pot bloca strazi. Foarte multi dintre soferi blocheaza circulatia nu care cumva sa se deplaseze pe jos.Sunt si eu sofer si trebuie sa se schimbe aceasta indiferenta pe care o avem DUREREA IN COT .

Adauga un comentariu