Magazin

Atentie! Studiu ingrijorator despre copii

Publicat: 15 mai 2013
1

Potrivit unui sondaj desfasurat la nivel mondial, copiii incep sa urmareasca continut porno de la varsta de 6 ani si incep sa flirteze incepand cu varsta de 8 ani.

Varsta la care copiii incep sa foloseasca aplicatii de mesagerie instant si sa se joace pe calculator este tot mai mica. Un studiu realizat de Bitdefender arata ca 2% din totalul persoanelor dependente de jocuri video au varta de 5 ani de zile, scrie usatoday.com.

Sondajul a fost realizat cu ajutorul a 19.000 de parinti din toata lumea, iar rezultatele sunt oarecum ingrijoratoare. Aproape un sfert dintre copiii cu varste de 12 ani au cel putin un cont pe o retea de socializare, iar 17% dintre copiii de 10 ani sunt utilizatori de social media.

Bitdefender a aflat ca multi copii mint in legaura cu profilurile lor de pe retelele de socializare. Spre exemplu, utilizatorii de Facebook trebuie, in teorie, sa aiba cel putin de 13 ani.

„In zilele noastre, copiii se poarta in mediul online ca niste tineri adulti. Dati-le o conexiune la internet si vor gasi o solutie de a accesa continut pe care parintii l-ar vrea interzis pentru totdeauna”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Stragegist Bitdefebder.

Adauga un comentariu