National

ATENTIE! Vine NUCLEARA. Lista cu acoperitii de la „doi s’un sfert”

Publicat: 03 aug. 2016
1
In ultima vreme, marea majoritate a ofiterilor DIPI isi vad cu seriozitate strict de fisa postului si acest lucru se vede in explozia dosarelor rezolvate de catre procurori cu ajutorul „ponturilor” date de catre cei de la „Doi s’ un sfert”.
Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia jurnalistilor de la National, cea mai batatoare la ochi este situatia de la Ministerul Transporturilor, care a fost pur si simplu „capusat” de „acoperitii” infiltrati de Gelu Oltean inca de pe vremea cand Dan Sova, care a aflat si el pana la urma ca este inconjurat de tot felul de „pui de Vulpe”. Iar orgolios cum era, pentru a scapa de acestia, a apelat la alti sfatuitori care sa-i curete „vizuina”.
Numai ca se pare ca a sarit din lat in put, „salvatorii” fiind veniti tot pe aceeasi filiera, numai ca erau mai scumpi! Oricum, uite  ca desi la conducerea Transporturilor s-au perindat pana acum deja mai multi „mutulache” pe post de ministri, sforile sunt trase aici tot de catre vechea garda din DIPI, scrie Catalin Tache. Dupa cum sustin sursele National, Gelu Oltean ar cam vrea sa-si ia zborul din Italia direct spre Aeroportul Otopeni. Asta daca, bineinteles, reuseste sa-si infiltreze inainte „sageata” Nelu Zarnica, care cam da tarcoale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, una mai mult decat profitabila si aflata in plina expansiune. Iar astfel l-ar putea trage dupa el si pe Gelu Oltean, care da semne ca nu mai suporta sa faca multa vreme naveta Bucuresti- Roma.
Insa planurile le-ar putea fi stricate pe ultima suta de metri de faptul ca, de exemplu, lista cu „acoperitii” de la Transporturi este deja cam gata, lucrandu-se in prezent la ultimele retusuri pentru forma sa finala…
Adauga un comentariu