Calatorii

Atentionare de calatorie MAE: Orarul zborurilor schimbat in Spania din cauza grevelor

Publicat: 20 sept. 2019

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca, pe fondul grevelor anuntate de companiile Ryanair si Iberia, orarul zborurilor ar putea fi afectat in urmatoarele 10 zile.

Orarul zborurilor operate de compania aeriana Ryanair va fi modificat in 20, 22, 27 si 29 septembrie (zilele de vineri si duminica).

De asemenea, dificultati vor fi intampinate si in ceea ce priveste zborurile operate de compania Iberia in perioada 21-24 septembrie, informeaza MAE.

Se recomanda cetatenilor romani sa consulte site-urile oficiale ale companiilor la care au biletele de calatorie pentru a se informa asupra starii zborurilor programate.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center, in regim de permanenta.

De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu un caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al Sectiei Consulare a Ambasadei Romaniei la Madrid: +34649656032.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit