Eveniment-Social

Au ajuns la spital in stare grava dupa ce au facut curatenie in casa

Publicat: 11 apr. 2012
1

Doua femei au ajuns la Centrul de Trauma si Toxicologie Sf. Ioan dupa ce au folosit detartrant pentru curatenia in casa. Cele doua iesence, in varsta de 29 si 65 ani, s-au prezentat la UPU cu insuficienta respiratorie acuta, tuse, ameteala, greata. Ambele au primit tratament de urgenta, iar cand starea de sanatate s-a stabilizat, au cerut sa fie externate, deoarece aveau de terminat curatenia. „Cele doua paciente au spalat cu detartrant, fara sa deschida ferestrele. Ambele prezentau intoxicatie inhalatorie cu detartrant. Au primit tratament de specialitate in UPU, dar au refuzat sa ramana timp de 24 de ore sub supraveghere medicala, pe motiv ca au treaba acasa. Recomandam iesenilor sa foloseasca manusi si sa-si protejeze fata atunci cand utilizeaza diferite substante pentru curatenie. De asemenea, incaperile trebuie sa aiba ferestrele larg deschise pentru a evita intoxicatiile care, uneori, pot crea complicatii grave”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • Acestea sunt doar doua din miile de cazuri zilnice ,intalnite doar in urbea noastra, pe care nemaipomenitul,modestul si discretul doctor le salveaza viata si constituie inca un semnal de alarma privind pericolele care ne pandesc si ne fac viata nesigura! Trebuie inteleasa prezenta sa mediatica zilnic in BZI,desi pare agasanta, dar care demonstreaza cum acesta isi sacrifica din pretiosul timp dedicat sanatatii semenilor sai!

  • L-am vazut de dimineata pana seara la spital.Doctorul CIUHODARU e un OM si un CARACTER cum greu mai intalnesti astazi.Un SUFLET dedicat celor multi.Il voi VOTA LA PRIMARIE !

Adauga un comentariu