Actualitate

Au aparut deja primele probleme la sectiile de votare din Pascani – UPDATE

Publicat: 24 mai 2014

O parte din membrii sectiilor de votare din Pascani sunt deja nemultumiti de faptul ca presedintii sectiilor de votare pentru alegerile europarlamentare de maine nu au respectat unele reguli importante. Printre cei nemultumiti se numara membri sau simparizanti ai partidului PDL care au precizat faptul ca nu au fost anuntati cu cel putin 24 de ore pentru sigilarea buletinelor de vot si a stampilelor.
„De obicei fixam o intalnire pentru a stabili o ora pentru sigilarea buletinelor de vot si a stampilelor. Se cadea de comun acord cu toti membrii sectiilor de votare. Eu de cand sunt la PDL stiu de ora 18.00, dar ora era stabilita cu cel putin 24 de ore inainte. Ca oamenii mai au treaba, nu stau langa telefon o zi intreaga sa astepte sa sune presedintele sectiilor de votare. Sunt persoane care au treaba pe la tara, care cu serviciul si tot asa. Acum, in jurul orei 19.00, am fost anuntati sa ne prezentam la sectii pentru sigiliu. Pai multi din membri nu pot ajunge intr-un timp asa de scurt. Suni si anunti ca in zece minute sa fii la o sectie. Sunt curios cum se vor prezenta maine buletinele de vot”, au precizat niste membrii PDL.

UPDATE 19.48: Au aparut deja primele forme de manipulare a electoratului. Mai multi cetateni ne-au precizat faptul ca au primit sms-uri cu mesajul: „Patriotii voteaza PRM” 

Ramaneti pe pascani.bzi.ro pentru informatii in timp real!

 loading...

Adauga un comentariu