National

Au aparut primele automate de cafea in Romania cu plata in SMS

Publicat: 28 apr. 2016
1
Nestle Professional, din Romania, a anuntat ca a instalat primele automate de cafea din Romania care accepta plata direct cu telefonul. Acestea sunt disponibile momentan in cateva orase mai mari ale tarii, urmand ca reteaua de astfel de aparate sa se extinda in lunile urmatoare.
Intrucat nu intotdeauna se intampla ca oamenii sa aiba monede sau bancnote de valoare mica, plata cu un card de credit sau prin intermediul smartphone-ului devine o necesitate in era digitala. Romanii inca se feresc de platile cu un card bancar, insa platile prin SMS ar putea avea mai mult succes, asa ca un numar limitat momentan de automate Nescafe Alegria din Bucuresti, Bacau, Cluj si Sibiu accepta acum plata direct cu telefonul mobil.
Procedura de utilizare este simpla. Utilizatorul va trimite un SMS catre numarul afisat pe automatul de cafea. La primirea unui SMS de confirmare, care are loc instant, aparatul afiseaza creditul disponibil.Comanda unui produs trebuie realizata in maximum un minut de la primirea mesajului de confirmare. Banii sunt apoi listati pe factura operatorului mobil in cazul utilizatorilor de abonament si sunt retrasi direct din creditul disponibil pentru utilizatorii pre-pay. Nestle planuieste ca pana la finalul acestui an sa detina 500 de de aparate cu vanzare prin SMS in toata tara, in majoritatea oraselor mari.
Adauga un comentariu