Actualitate

Au aparut primele IMAGINI cu captura ofiterilor DIICOT! Pungi intregi de droguri, confiscate de oamenii legii – FOTO, VIDEO

Publicat: 14 mai 2019

La data de 14.05.2019,  procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism –  Serviciul Teritorial Iasi au dispus retinerea  pentru o perioada de 24 de ore, a inculpatilor R.M.S., P.G. si A.M. (fost V.M.), cetatean macedonean, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si operatiuni fara drept cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Noi detalii in legatura cu DESCINDERILE de la Iasi: Isi ascundea drogurile in ziduri – FOTO, VIDEO

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca,  in mod repetat si in baza aceleiasi rezolutii infractionale, inculpatii R.M.S., P.G. si A.M. (fost V.M.) au achizitionat cantitati importante de droguri de risc si substante susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe care le-au comercializat pe piata ilicita din municipiul Iasi.

Comentarii
  • ha, ha, ha! Te-ai dus la puscarie ciumete! da si cat ai vandut!……. Pocneai de jmeker si tupeu de albanez pe jos si pe la jocuri! Te vedeai marele traficant. La jocuri jos plesneau figurile. Na ca nu-i ca in filme sau la tine acolo!

Adauga un comentariu