Mozaic muzical

Au avut o relatie despre care multi au vorbit, dar s-a terminat. Raoul a dezvaluit adevaratul motiv al rupturii dintre el si MIRABELA DAUER: „Ea este…”

Publicat: 14 apr. 2017
3

Raoul a dezvaluit adevaratul motiv pentru care nu mai canta cu Mirabela Dauer, iar intr-un moment de sinceritate, artistul a marturisit ca si-a dorit sa faca si altceva.

Vezi si Ozana Barabancea are probleme de sanatate

„Eu nu am dorit sa nu mai cantam sau sa nu mai colaboram. Am dorit sa adaug portofoliului meu si altceva. Probabil au deranjat anumite aspecte. Melodiile pe care le cantam in duet initial au aparut in albumele mele. Mirabela asculta ce fac. A zis: eu cred ca melodia asta ar da bine in duet.  Eu consider ca dupa 6 albume muzica text, puteam sa mai scriu inca doua. Imi reprosez ca nu am insuflat destul de multa incredere. Eu nu am reusit sa dau randament in aceasta colaborare. Am vrut o pauza si pauza aia s-a transformat intr-un definitiva. Eu m-am aglomerat cu foarte multe proiecte. Atunci cand scrii muzica nu e ca atunci cand ai face prajituri. N-am mai fost bun in niciuna din partile alea. Mirabela nu a stat dupa mine si bine a facut. Ea este si era Mirabela si inainte de Raoul. Dupa ce nu i-am mai scriu eu, sunt convins ca nu i-a fost foarte usor. Chiar nu am sa imi reprosez nimic”, a declarat Raoul, potrivit libertatea.ro.

Adauga un comentariu