Local

Au baut pahar dupa pahar, iar apoi s-au luat la bataie

Publicat: 20 mai 2019
1

Un tanar din judetul Iasi a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent, impreuna cu mai multe persoane. Din informatiile care au aparut, se pare ca interg conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Vezi si: Exclusiv! Incident la Iasi! O tanara a cazut intr-un autobuz – FOTO, VIDEO

In ultima perioada, la Unitatea de Primire Urgente ajung foarte multe persoane care sunt implicate in astfel de incidente violente.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi a fost transportat un tanar din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca acesta era policontuzionat, prin agresiune fizica. Din informatiile pe care le avem, se pare ca barbatul a fost implicat intr-un conflict violent, la care au participat si alte persoane. Pacientul a fost diagnosticat cu mai multe contuzii, traumatism craniocerebral si traumatism toraco-abdominal. Totodata, de mentionat este faptul ca pacientul era constient in momentul in care a ajuns la spital. Acesta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu