Local

Au consumat împreună alcool, iar fiul și-a tăiat cu drujba propria mamă! Femeia a fost găsită de autorități într-o baltă de sânge – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 17 nov. 2021

În cursul serii de 16 noiembrie 2021, pe fondul consumului de alcool, fiul și-a tăiat cu drujba propria mamă. Femeia care a ajuns în stare gravă la spital a fost găsită de autorități într-o baltă de sânge.

Incidentul şocant s-a produs în localitatea Dagâța din județul Iași iar în cauză s-a deschis un dosar penal.

O femeie a fost tăiată cu drujba de propriul fiu pe fondul consumului de alcool

Conform declarațiilor făcute de medici, femeia are 79 de ani și este domiciliată în satul Mănăstirea din comună Dagâța. Aceasta are mai multe fracturi și plăgi tăiate și a fost dirijată către Chirurgia Toracică:

„O pacientă în vârsta de 79 de ani din satul Mănăstirea, pe fondul consumului de alcool a fost lovită de propriul fiu, vorbim de violență domestică. Fiul a lovit-o pe femeie cu un obiect ascuțit, în speță cu o drujbă. Pacienta are o plagă tăiată toracoabdominală stânga de mari dimensiuni. A fost explorată cu un computer tomograf abdominepelvin cu substanță care a obiectivat pneumotorax stâng deschis și fracturi costale C8 și C8 stângi. După investigațiile specifice, pacienta a fost dirijată la chirurgie toracică. Un prognostic rezervat. Un caz extrem de grav. A fost adus şi presupusul agresor, fiul pacientei, care a fost investigat de Psihiatrie şi este trimis pentru o evaluare clinico-bilogica, este însoţit de Poliţie. Starea lui de sănătate este una bună. Pentru amândoi s-a pus şi diagnosticul etilism acut”, a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Adauga un comentariu