Funny

Au crezut ca opresc un sofer beat, insa politistii au avut o surpriza uriasa. Cine era la volan

Publicat: 18 oct. 2017
9
Politistii din Suceava i-au intocmit dosar penal unui barbat din Valcea, oprit de un echipaj rutier, pentru nu mai putin de sase infractiuni.
Barbatul in varsta de 32 de ani s-a urcat in stare avansata de ebrietate la volanul unei masini furate, in care a ingramadit 11 persoane.
Supriza cea mai mare a venit in momentul in care politistii au constatat ca acesta a prezentat la control un permis de conducere fals.
Intr-un comunicat de presa, IPJ Suceava, a precizat ca soferul a fost oprit pentru control pe raza comunei Horodnic de Sus, in urma cu cateva zile.
”Soferul” a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care la spital i s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi si La sfarsitul lunii iulie, doi tineri au plecat intr-o drumetie pe munte si nu s-au mai intors. Cum i-au gasit recent politistii. Erau morti, dar…

In urma verificarii permisului de conducere eliberat de autoritatile ucrainene si prezentat de conducatorul auto, politistii au identificat o serie de neconcordante.
”In urma verificarilor s-a constatat faptul ca barbatul de 32 de ani nu poseda permis de conducere auto eliberat de autoritatile din Romania si nici pasaport, document necesar in vederea trecerii frontierei in statul Ucraina, sau permis de rezidenta.
Din cercetari, politistii au mai stabilit si faptul ca joi, in jurul orei 23.30, barbatul de 32 de ani ar fi sustras autoturismul din curtea locuintei unui barbat de 52 de ani, din comuna Voitinel, unde locuieste fara forme legale, dupa care, s-ar fi deplasat in municipiul Radauti. De aici a luat cele 11 persoane pe care trebuia sa le transporte la domiciliile lor din comunele Horodnic de Sus si Voitinel”, se spune in comunicat.
Politistii i-au facut dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de furt in scop de folosinta, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals material in inscrisuri oficiale.
Adauga un comentariu