Telefoane mobile

Au desfacut cel mai nou iPhone! Ce au descoperit despre camera telefonui

Publicat: 03 apr. 2016
5

iPhone SE a avut review-uri extrem de bune de la lansare.

Apple a lansat in urma cu mai bine de o saptamana noul iPhone SE, un telefon de 4 inch care a fost primit foarte bine de catre presa de specialitate. Cei de la Chipworks au desfacut telefonul pentru a vedea componentele iar acestea arata ca telefonul a imprumutat de la diferite generatii de iPhone – de la camera pentru selfie-uri de la iPhone 5 pana la procesorul de pe iPhone 6s.

Noul chipset A9 este destul de nou iar alaturi de memoria SK Hynix-made LPDDR4 2GB ele pot fi gasite si pe 6s. De asemenea NFC-ul, chipul audio si senzorul de miscare sunt de la aceasta generatie.

Modemul Qualcomm de la iPhone 6 poate fi gasit in interior, in timp ce touchscreen controller-ul este cel de la iPhone 5s. Si cei de la iFixIt au desfacut telefonul si au publicat toti pasii aici. Un amanunt interesant este ca si acest iPhone, la fel ca 6s si 6s Plus, are o oarecare rezistenta la apa. Anumite parti sunt izolate pentru a tine departe orice lichid, inclusiv camera frontala, volumele de control si conectorii de la camera principala. Nu insa toate componentele sunt izolate astfel incat sa aiba aceeasi certificare ca Galaxy S7.
Adauga un comentariu