Stiri si curiozitati

Au doi copii superbi si au stat departe de scandaluri. Elena Gheorghe face un anunt neasteptat acum: „Cand am plecat de acasa, nu i-am…”

Publicat: 21 nov. 2018
3

Elena Gheorghe se numara printre acele mame care nu-si mint copiii atunci cand pleaca de acasa si nici nu-i rasfata prea tare. Cantareata nu-i trateaza pe Nicolas si Amelie ca pe niste copii, ci se poarta cu ei de parca ar fi deja mari!

Daca pe primul copil, Nicolas, Elena Gheorghe a facut greseala sa-l trateze ca pe un bebelus si mereu se simtea vinovata cand pleca de langa el, odata cu venirea lui Amelie, cantareata a constientizat ca juniorii trebuie sa invete ca parintii merg la munca. „Ei sunt acum alaturi de tatal lor si de doamna Ana, care este parte a familiei. Cand am plecat de acasa, nu i-am mintit niciodata. Intotdeauna le-am spus ca am treaba si trebuie sa plec. Nu i-am luat niciodata cu minciuni de genul «ma duc sa va cumpar bomboane» sau vrajeli din astea. Le-am spus mereu adevarul, pentru ca am considerat ca trebuie sa-i tratez ca pe niste oameni mari, desi sunt foarte mici”, a spus Elena pentru libertatea.ro.

Elena Gheorghe nu-si mai rasfata copiii cu multe cadouri pentru ca a umplut casa cu jucarii pe vremea cand era mic fiul ei

 Elena nu se mai agita sa le aduca cadouri sau dulciuri cand se intoarce acasa de la vreun eveniment sau un concert. Prefera sa-si gestioneze timpul in asa fel incat sa stea cat mai mult cu ei. „La inceput, asa eram cu Nicolas, ma simteam superdatoare si atunci cand veneam de la concerte, ii aduceam jucarii. Cand am ajuns sa avem un sac mare de Lego, mi-am dat seama ca nu fac bine. Acum nu mai fac chestia asta. Mi se pare o nebunie ce faceam atunci, copilul trebuie sa inteleaga ca avem o meserie. Este iubit si rasfatat nonstop cat suntem acasa si, mai important de atat, ii dam din timpul nostru. Nu cred in jucarii si cadouri. Timpul nostru este cadoul lor”, a mai spus Elena.

Adauga un comentariu