Magazin

Au exmatriculat-o pentru ca a venit la scoala fara sutien! In ce hal poate sa arate sanii acestei fete! Dupa ce a fost data afara, uite cum s-a razbunat pe o retea de socializare

Publicat: 09 iul. 2016
Pentru femei, purtatul sutienului tine de alegerea fiecareia in parte, in functie de corp, vestimentatie sau mediu.
Exista si organizatii de femei care militeaza pentru renuntarea la sutien pentru a demonstra egalitatea intre sexe si din ce in ce mai multe femei au inceput sa fie adepte acestui curent. Kaytlin Juvik, in varsta de 18 ani este inca la liceu si vrea sa renunte de tot la sutien. Ea a zis ca nu a vrut sa poarte sutien tot anul scolar si asta i-a adus numai necazuri. Recent, ea a fost chemata in biroul directorului dupa ce un profesor a reclamat-o pentru ca de cate ori se uita la ea, se simtea inconfrtabil din cauza tinutei tinerei.
Acum,  tanara este exmatriculata si in acelasi timp foarte intrigata de e i se intampla. Ea a posta cu text pe Facebook in legatura cu ce i se intampla: „Barbatii intotdeauna vor gasi scuze pentru hormonii lor. Insa, ei ar trebui invatati sa nu mai sexualizeze corpul femeii. A purta sau nu sutien este o alegere personala. E vorba de coprul meu. De ce intereseaza pe altcineva daca eu port sau nu sutien desi ma imbrac adecvat?”
Comentarii
  • S-avem pardon, monşer, dar sânii e doi, deci : ,, în ce hal pot să arate … ,, – la titlu mă refer ; apoi, se vede treaba că, de emoţie, s-au produs numeroase absenteisme ale unor litere sau inversări de litere prin unele cuvinte, ca să fie articolaşul mai memorabil, vezi bine ! Servus, stimabile ! Ia aminte, să nu se mai repete !

Adauga un comentariu