Local

AU FACUT ASTA! Un grup de studenti din Iasi au COMIS un gest FARA PRECEDENT, cand au ajuns in caminele din Campusul Tudor Vladimirescu – FOTO

Publicat: 10 ian. 2017
Inca o data, studentii Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi (TUIASI) din Iasi, cazati in Campusul Tudor Vladimirescu, au dovedit ca sunt o mare familie si nu sunt indiferenti fata de locul in care traiesc. Odata cu zapezile masive care s-au asternut peste oras, tineri din toate caminele din campus au iesit la deszapezit aleile si parcarile. In acest context, Directia Servicii Studentesti (DSS) de la Politehnica ieseana a venit in sprijinul acestora, luand legatura cu autoritatile locale (primaria municipiului – n.r.) pentru deszapezirea strazilor din campus si asigurarea materialului antiderapant.

Citeste si : Studentii de la Universitatea Tehnica din Iasi pot aplica pentru abonamente RATP

„Astfel, aleile din fata caminelor sunt in sarcina portarilor, iar studentii pot gasi la poarta lopeti pentru a-si deszapezi locul de parcare. Am fost sprijiniti de primarie in demersul nostru. Vreau sa le multumesc tuturor studentilor cazati in Campusul Tudor Vladimirescu care au dat dovada de spirit civic si de voluntariat pe aceasta problema”, a transmis ing. Bogdan Budeanu, director DSS de la TUIASI.  

Citeste si : Veste importanta pentru sute de studenti ai Universitatii Tehnice 

Comentarii
Adauga un comentariu