Local

Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

Publicat: 30 mai 2018
1

Consilierii locali au adoptat in cadrul sedintei de astazi proiectul de hotarare privind noile tarife ale biletelor si abonamentelor de calatorie cu mijloacele de transport in comun administrate de Compania de Transport Public (CTP) Iasi.

Proiectul a fost aprobat cu mai multe amendamente. Astfel, a fost introdus setul de 20 de calatorii care va avea pretul de 40 de lei si abonamentul anual ce va putea fi cumparat cu 600 lei.

Pretul biletelor cu una sau doua calatorii va ramane acelasi pana in luna septembrie. Dupa aceea, pretul acestora va fi de 2,5 lei pentru o calatorie si 5 lei pentru doua.

Citeste si: LIVE TEXT. Sedinta la Consiliul Local. Care este ordinea de zi

Conform proiectului de hotarare, pretul noilor abonamente va fi stabilit in functie de doua zone, municipiul si o parte a arealului metropolitan. In zona 1 sunt incluse traseele din municipiul Iasi, iar in zona 2 cele din zona metropolitana. Mai mult decat atat, biletul de calatorie va fi valabil timp de 120 de minute, indiferent de numarul de transbordari.

Comentarii
  • Râsul curcilor. Bilet de 120 de minute din momentul cumpărării sau al compostării în mijloacele de transport ? și cum ne dăm seama când au trecut alea 120 min ? or să treacă chiar în mijloacele de transport și bucuria controlorilor. Amenzi cu nemiluita. Doar trebuie capitalei bani, doctorilor și asistentelor din spitalele subordonate primăriei le trebuie salarii de directori de firmă, funcționarilor de la birouri, care ,,clocesc” pe scaunele alea le trebuie salarii mărite etc etc etc. pe spatele ,,proștilor”, nu ? nenea primaru”… ți-ai mai ,,legat” un ,,pietroi de gât” la pierderea fotoliului în 2020.

    • In momentul cand compostezi(validezi) biletu in mijlocul de transport stampila respectiva imprima ora si.mimutul. Din acel.moment ai valabilitate 2 ore. Ce e asa greu?

  • Ce cauta camerele video de inregistrare si supraveghere in mijloacele de transport in comun? Suntem cumva la puscarie ca sa fim supravegheati?

    • Tu ai mers mult azi prin căldură după ce ai ,,consumat aghiasmă” ? dar ce cauți pe forumul acestui ziar unde își expun părerile oameni normali, nu ,,genii” ca tine ?

Adauga un comentariu