Local

Au fost prinşi autorii jafului “armat” din Bucium! Totul a fost pus la cale de patronul unei firme de construcţii din Iaşi! În această seară mascaţii i-au luat pe sus – EXCLUSIV

Publicat: 23 iul. 2021
Valeriu Anghel, zis
Polițiștii ieșeni i-au identificat pe doi dintre autorii jafului comis într-o casă din zona Bucium

După mai bine de o săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Iași au reușit să pună mâna pe doi dintre autorii jafului din Bucium. Din câte se pare, potrivit informațiilor deținute de reporterii Cotidianului BZI, jaful a fost pus la cale de Alin A., care este patronul unei firme de construcții din Iași și este de loc din județul Vaslui.

După o anchetă amănunțită a rezultat faptul că Alin A. a pus la cale totul și a fost ajutat de câțiva cunoscuți, pentru a intra în casa șefului traficanților de țigări de Nicolina.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași efectuează două percheziții domiciliare pe raza județului Vaslui, la două persoane bănuite de comiterea în noaptea de 13 Iulie ac a infracțiunii de tâlhărie calificată.

Trei persoane urmează a fi conduse la sediul Politiei Județului Iași pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Vaslui, Directiei de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiza a Informațiilor Iasi.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Trei tâlhari au tăbărât pe fostul boxer Valeriu Anghel, zis „Rocco”

Amintim că, în noaptea de marți, 13 iulie, spre miercuri, 14 iulie, casa deținută de un fost traficant de țigări a fost luată cu asalt de trei indivizi cu cagule. În urma incidentului, alarma a fost dată de doi soți care s-au trezit cu trei mascați înarmați în casă. Cei trei s-au apucat de răscolit în locuință și au început să-i lovească pe soți. Cel mai grav lovit a fost bărbatul, pe nume Valeriu Anghel, zis „Rocco”. Cei trei l-au lovit cu bâtele la picioare, provocându-i o fractură deschisă. Însă ceea ce părea o banală tâlhărie ar putea fi, de fapt, o reglare de conturi, având în vedere ocupația lui Valeriu Anghel, bărbatul care a fost anchetat în trecut pentru trafic de țigări.

Cert este că, imediat după ce indivizii au plecat din casa respectivă, au fost alertate autoritățile. Mai multe echipaje de Poliție și de prim-ajutor au ajuns la fața locului. Bărbatul care a fost lovit cu bâtele a fost preluat și dus la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

„Un pacient în vârstă de 60 de ani a ajuns în cursul nopții de marți, 13 iulie 2021, în unitatea de primiri urgențe a Spitalului «Sfântul Spiridon» cu o fractură deschisă la gambă. Se pare că bărbatul și soția sa au fost victimele unui jaf. Cei doi au fost loviți cu o bâtă. Doar bărbatul a necesitat internare”, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași.

Trebuie precizat faptul că, din casa soților, cei trei tâlhari au plecat cu aproximativ 3.000 de lei. De asemenea, este necesar de menționat că de numele lui Valeriu Anghel, zis „Rocco”, s-au legat mai multe povești. Bărbatul, fost boxer în tinerețe, a fost condamnat recent de judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru contrabandă în formă continuată. Acum, rămâne ca polițiștii să-l găsească și pe cel de-al treilea tâlhar.

Comentarii
Adauga un comentariu