Actualitate

Au inceput confiscarile de brazi in zona pietelor

Publicat: 23 dec. 2014
1

În aceasta perioada, politistii locali desfasoara zinic actiuni de control în rândul comerciantilor de brazi, pentru asigurarea unui comert cu respectarea prevederilor legale.

Cu aceasta ocazie, in urma uneri razii care a avut loc luni,  efectuata de catre politistii locali în zona pietei agroalimentare Nicolina, agentii de la Locala au verificat un comerciant venit din Suceava, conficandu-i toti brazii pentru ca nu avea autorizatie de comercializare a acestora.

„Agentii s-au sesizat cu privire la faptul ca numitul C. R., de 38 ani, domiciliat în judetul Suceava, comercializa brazi pe strada Mitropolit Varlaam, în afara locatiilor autorizate de catre Primaria Municipiul Iasi. Persoana mentionata a fost sanctionata contraventional cu amenda în valoare de 500 lei, conform Legii 12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite. În plus, ca masura complementara, 34 de pomi care au facut obiectul contraventiei au fost ridicati în vederea confiscarii si predati catre Ocolul Silvic Ciurea„, a precizat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale.

Comentarii
  • pai si brazii confiscati unde-s? nu ar tb vanduti de ocolul silvic pe bani mai putini? mhhh—- probabil domn primar de la ciurea avea nevoi de brad de craciun si nu stia cum sa-si faca rost moka. decat sa confiste brazi mai bine s-ar ocupa de vanzatorii de petarde ca m-am saturat de cretinii care bubuie de dimineata pana seara – si cica suntem saraci – dar bani de petarde avem . offf…. unde o sa ajungem cu cretinii care ne-au invadat?!

Adauga un comentariu