Actualitate

Au serbat topless 10 ani de cariera!

Publicat: 10 oct. 2012

Monica si  Gabriela Irimia, cele doua componente ale trupei Cheeky Girls, considera ca a venit momentul sa demonstreze cat sunt de sexy. Asta, dupa ce, spun ele, ani de-a randul, au avut o imagine curata si serioasa, numai buna de promovat fara restrictii pentru toate categoriile de varsta.

Ce mai trece timpul! Parca mai ieri era 2002, iar surorile Monica si Gabriela Irimia, componentele trupei Cheeky Girls, cucereau topurile britanice cu melodia “Cheeky Song-Touch My Bum” (Atinge-mi fundul-n.r.), compusa de mama lor, Margit. Anii au trecut si tot cantecelul despre poponeata a ramas emblematic pentru gemenele Irimia, care, iata, au implinit deja 10 ani de cariera.
Pentru a marca evenimentul cum se cuvine, fetele s-au gandit sa renunte la hainutele si asa minuscule si sa realizeze un pictorial topless pentru celebra revista Zoo. “Adevarul este ca  intotdeauna ne-am dorit sa pozam sexy, dar, pana acum, nu am avut sansa asta. In zece ani de cariera, nu am mizat niciodata pe atuurile noastre fizice si am avut o imagine serioasa, pe care am putut sa o promovam pentru toata familia, fanii nostri fiind de la mic la mare. Acum a venit momentul sa spunem: «Priviti-ne, putem fi si sexy»”, a explicat Gabriela Irimia decizia de a poza topless impreuna cu sora ei. Pana aici, nimic rau, doar ca fetele par sa uite un detaliu, si anume ca s-au lasat fotografiate goale-pusca cel putin odata (pentru a atrage atentia asupra incalzirii globale)  si de nenumarate ori in lenjerie intima, ba pentru vreo revista pentru barbati, ba pentru calendare pentru fani. Cu alte cuvinte, pictorialul sexy din Zoo ar fi un soi de premiera, dar cu “repetitie”.loading...

Adauga un comentariu